Psychologen Thujapark Logo

Menu

Bert Vendrik GZ-Psycholoog

Voor kind, jongere, ouders en gezin

Bert Vendrik

Gezondheidszorgpsycholoog BIG Registerpsycholoog Specialist NIP / Kinder- en Jeugd

Ik ben kinder- en jeugdpsycholoog, werk met kinderen, jongeren, ouders en gezinnen. Ik werk in de GGZ sinds 1984, eerst bij het CAD, later bij o.a. de Riagg-jeugdzorg en het MKD. Samen met Peter Litjens heb ik deze praktijk in 1996 opgezet. Daarnaast schrijf ik artikelen en beheer de website www.bertvendrik.nl.

Werkstijl: ik streef naar een vriendelijk contact met kind en ouders. In de behandeling werk ik vanuit een houding van aandacht, zorgvuldigheid en deskundigheid. Als psycholoog probeer ik samen met de cliënt te begrijpen waar de klachten vandaan komen en wat er aan te doen is. Ik wil benadrukken dat de cliënt zelf de verandering in de praktijk moet brengen. Dat vraagt verantwoordelijkheid nemen en inzet.

Ik ben geschoold in een aantal algemene behandelingsmethodieken: clientgerichte psychotherapie, cognitieve en gedragstherapie, schematherapie, mindfulness, EMDR, en ouder- en gezinsbegeleiding. Ook heb ik scholing gevolgd in behandelmethodieken bij specifieke problemen zoals ADHD en ASS, psychotrauma, de combinatie van medische en psychische problematiek.

Ik werk samen met Els Misset-Overmars maar we zijn juridisch volledig onafhankelijk. KvKnummer van Bert Vendrik GZ-Psycholoog is 64496937.

Samenwerking

Ik werk structureel samen met:

  • Herman Prüst, PsychoMotorisch Therapeut en Oplossingsgerichte Therapeut,
  • Rebis, kinderpsychiatrisch Centrum te Cuijk.
  • Vrijgevestigde Jeugd GGZ Nijmegen, een coöperatie van 30 praktijken
  • PsyMed, een samenwerking van kinderpsychologen met het Amalia kinderziekenhuis te Nijmegen