Psychologen Thujapark Logo

Menu

Els Misset-Overmars GZ-Psycholoog

Voor kind en gezin

Els Misset-Overmars

Gezondheidszorgpsycholoog BIG / Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP / Orthopedagoog Generalist NVO / Mindfulnesstrainer VVM

VACATURE: Wij zoeken een ZZP-er: Opvoedkundig specialist (HBO/WO) ter versterking van ons multi-disciplinair team Jeugd.

Ik ben een ervaren (regie)behandelaar in de Basis en Specialistische kinder- en Jeugd GGZ en opgeleid om kinderen, jongeren en gezinnen te helpen als ze er op een andere manier niet uitkomen. Ouders en kinderen kunnen bij mij terecht voor enkelvoudige klachten, maar ook bij complexe (gezins-)problematiek. Centraal in mijn werkstijl staat de ontmoeting met de cliënt en het aansluiten bij de hulpvraag. Naast psychodiagnostiek en behandeling heb ik mij verder gespecialiseerd in de mindfulness, zowel op het gebied van training en behandeling, bij kinderen, ouders en volwassenen. Ik heb zeer ruime eigen ervaring op dit gebied en verschillende opleidingen hiertoe gevolgd in Nederland en België (oa. Mindfulness Based Cognitive Therapy, Acceptance and Commitment Therapy, Professionele vorming van Edel Maex).
Indien nodig kan er behandeling plaats vinden vanuit het multi-disciplinaire team, waarbij ik o.a. samenwerk met onderstaande behandelaren en met de praktijk van Bert Vendrik.
Naast mijn werk als behandelaar ben ik voorzitter van de Vrijgevestigde Jeugd GGZ Nijmegen en neem ik vanuit die functie deel aan de beleidsontwikkeling jeugd GGZ, in samenspraak met de Samenwerkende Jeugd (VJ GGZ, Karakter, Pro Persona, Entrea, Iriszorg) en de regio-gemeente Nijmegen.
Bereikbaarheid: 024-6770689 / eovermars@solcon.nl / bij crisis of voor collegiaal overleg: 06-46270499

Multidisciplinaire behandeling

en samenwerking

Multidisciplinaire behandeling samenwerkend op het Thujapark met de volgende zelfstandig gevestigde behandelaren:

-Marieke Keijzer,GZ-psycholoog kind en jeugd, BIG en SKJ geregistreerd. Met een ruime ervaring in de kinder- en jeugdpsychiatrie en meerdere werkgebieden, zoals het werken met niet-westerse gezinnen en hulpverlening binnen het gedwongen kader, ziet zij elk kind en elk gezin met optimisme en positiviteit tegemoet. Zij is open en nieuwsgierig zonder te oordelen en gaat op zoek naar de krachten die iedereen heeft. Marieke vindt elke leeftijd haar charmes hebben. Voor zowel enkelvoudige als de meer complexe hulpvragen ben je bij haar aan het goede adres. Marieke past verschillende behandelingen toe, waarbij ze uiteraard per cliënt de meest passende afstemt. Voorbeelden zijn EMDR, CGT en oplossingsgerichte therapie. Bereikbaarheid: 06-29095682

-Herman Prüst, Psychomotorisch therapeut NVPMT, oplossingsgericht therapeut, SKJ aangemeld. Vanuit het probleem waar een cliënt of het gezin mee komt, praten we over wat een meer wenselijke situatie is. Vanuit wat de cliënt aan sterke kanten “meebrengt” werken we verder. Dat kan zijn door te praten: Oplossingsgerichte therapie. Dat kan ook zijn door actief iets te oefenen en te ervaren: psychomotorische therapie. Psychomotorische therapie gebeurt met behulp van activiteiten zoals sport, spel of oefeningen. Bereikbaarheid: 06-40357535/info@re-sourcetenc.nl Website: http://www.re-sourcetenc.nl/

Overige samenwerkingen:

Documenten

en Links

cursus mindfulness en ouderschap

Inschrijvingsformulier 2019

toestemmingsformulier

clientinformatie

klachtenregeling 2019

kwaliteitsstatuut

anamnese formulier

clienttevredenheid

ADHD

Privacybeleid AVG Els Misset-Overmars

jaarverslag 2018

Disclaimer website

* Links

Vrijgevestigde Jeugd GGZ Nijmegen (VJ GGZ) (http://vrijgevestigdejeugdggznijmegen.nl)

Landelijk Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie, met informatie voor cliënten, ouders en professionals.

Het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) is de beroepsvereniging van psychologen

Het TrimbosInstituut, met informatie over geestelijke gezondheid en problemen.

Grip op je Dip, voor jongeren met een negatieve stemming.